"A vezető, mint coach"

Coaching eszközök vezetőknek

A "virtual" az új normális?

Vezetőként biztosan hallottál a coachingról, de azt is tudod, hogy ezt a szemléletet és módszert
Te is beépítheted a saját vezetői eszköztáradba?
A képzést, aktualizálva a koronavírus által okozott helyzetre, harmadszor indítjuk, és már MÁSODSZOR VIRTUÁLISAN!

Ha érdekel ez a lehetőség, olvass tovább!

Mire is kell Neked ez az egész?

  • ha krízishelyzetben szükséged van minden csapattag teljesítményére
  • ha úgy ösztönöznél teljesítményt, hogy a szankcióid motivációvá váljanak
  • ha úgy képviselnéd a saját vezetői- és a csapatod érdekeit/értékeit, hogy azok motivációvá váljanak
  • ha vezetőként nehezen gyűröd le saját indulataidat, és/vagy nehezen képviseled a saját álláspontod,
  • ha konfliktuskerülő vagy
  • ha a saját vezetőddel nem jössz ki jól és ezen változtatnál

az alábbi ajánlat Neked szól!

A koronavírus krízisben olyan vezetői eszközöket kapsz, amelyek segítenek megküzdeni a nehéz helyzetekkel.

A zárt, csak vállalati felsővezetőkből álló csoport létszáma: 5-8 fő, ezzel a létszámmal szeretném biztosítani, hogy minden résztvevő megfelelő minőségű saját tudást és élményt kapjon. A képzést másodszor indítjuk, de ELŐSZÖR VIRTUÁLISAN!

Vélemények az előző kurzusokról:

"Vezetőként motiválnom, támogatnom, eredményre ösztönöznöm kell a kollegáimat. Számomra szükséges és fontos egy olyan személlyel való együttműködés, aki tapasztalatával, emberismeretével és szakmai múltjával segíti a vezetési helyzeteim kezelését, ösztönöz abban, hogy jobb vezető legyek. Nem mellesleg hihetetlen empatikus, hiteles, minden szavában profi,élmény tőle tanulni."

Arlát Krisztina, területi igazgató, Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

"Laci meglátja benned azt amit még te sem látsz magadban. Segít, hogy ezt másoknak tudd láttatni illetve, hogy te is meglásd ezt másokban. Ezt olyan professzionálisan teszi, hogy csak a változást érzed."

Piri Tamás vezető tanácsadó OTP

"A karrierem során többször akadtam már el, hogy merre is menjek, mit és hogyan csináljak. A válaszokhoz elengedhetetlen először a jó önsimeret, majd a helyes döntések meghozatala. Borbély László és "fegyvertára" mindkettőben sokat segített már. Most vezetőként tanulom azokat az eszközöket,amelyek a saját "fegyvertáram" részei lesznek és amelyekkel sikeres lehetek az új generációs kihívásokkal szemben."

Buti Tamás, vezető projektmenedzser, Bosch

Mi történik?

Tekintettel a kialakult helyzetre, március vége és június között , két hetente, 8 alkalommal max.4 órás workshop keretein belül ( praktikusan szombatonként 9-13h között), a virtuális térben, de élőben zajlik a képzés. (ZOOM)

Ez idő alatt végig vennénk a fontosabb coaching irányzatokat, és azok eszköztárát. A krízis-és a vezetés mára kialakult gyakorlatához és folyamataihoz illesztett, személyre szabott megoldások során a gyakorlunk, azokra a területekre fókuszálva, amelyekben vezetőként szükséged lehet a coaching eszköztárra és szemléletre.

Azért is fontos, hogy a csoport csak vállalati vezetőkből áll, mert így biztosított, hogy az átadott készségek, kompetenciák és eszközök mellé, a résztvevők által szállított „esetek” szolgáltatják a gyakorlati hasznosítás példáit, így az én tudásomat kiegészítheted, vagy ütköztetheted vezető társaid személyes gyakorlatával, tudásával.

Mindezt a piaci árhoz képest kedvezőbb árral és fizetési konstrukciókkal!

RÁADÁSUL.....

Ha sikeresen végigcsinálod a fenti kurzust, egy nemzetközileg akkreditált coaching diplomát is kapsz, pár ezer Forintért.

ÉS MÉG EGY RÁADÁS.....

letöltheted a „Vezető, mint coach” online kurzusomat, amely összefoglalja a teljes tananyag lényegét, persze a gyakorlást és a saját tapasztalataim átadását nem pótolja, de remek emlékeztető.

Rólam bővebben: www.laszloborbely.coach

Ha jelentkeznél, itt megteheted:

    Vegye fel velünk a kapcsolatot most! +36 70 281 6777

    SPA Tudásbázis Kft. 1027 Budapest,Varsányi Irén utca 15. |Adószám: 14230853-2-41 | Cégjegyzékszám: 01-09-937180 | Adatkezelési tájékoztató