IMX - Innermetrix Advance Insights

Hogyan hozzuk összhangba természetes tehetségeinket, motivációnkat, és viselkedésünket?

A csúcsteljesítményt nyújtó emberek abban különböznek az átlag emberektől, hogy tökéletesen tisztában vannak önmagukkal, képesek összhangba hozni viselkedésüket motivációikat és született tehetségeiket. Ehhez magas fokú önismeretre van szükség. Az IMX három önálló rendszerből alkot egy egészet, hogy feltérképezze személyiségünket:


  • DISC Index, mely a felvett és természetes viselkedési formákat elemzi.
  • Érték Index, mely a motivációinkat vizsgálja.
  • Attribute Index, mely a döntéshozatalunkat befolyásoló tényezőket fedi fel.

Mi határozza meg a személyes teljesítményt?

A MI?

kérdésre az Attribute Index (mely professzor Dr. Robert Hartman elméletén alapszik) adja meg a választ. Azt vizsgálja, hogy az emberek mely erősségeik alapján hozzák meg döntéseiket.

A MIÉRT?

kérdésre az Értékek Index (mely dr. Eduard Spranger tanulmányán alapszik) adja meg a választ. Megtudhatjuk, hogy a mindennapokban mi hajt előre, mi motivál valakit, milyen érték vált ki szenvedélyt a munkában valakiből.

A HOGYAN?

kérdésre a DISC Index (Dr. William Marston kutatása az emberi viselkedésről) válaszol. A 4 vizsgált dimenzió: döntésképesség, interakciók, stabilitás, körültekintés. (Ezt a négy vizsgált dimenziót mutatja meg ez az ábra.)

Mire jó mindez nekünk?

Vezetőként ismernünk kell, mihez van a munkatársainknak veleszületett tehetsége. A körülöttünk lévők miért motiváltak abban, hogy képességeiket, tehetségüket használják, és hogyan nyilvánul ez meg a teljesítményfüggő környezetben.

Ezáltal kulcsot kapunk ahhoz, hogyan lehetünk mi és munkatársaink, ezáltal az egész szervezet sikeresebbek, elégedettebbek és boldogabbak. Ki ne vágyna erre?

Diagnosztika

Egyedülálló mérési rendszerrel segítünk feltérképezni és összhangba hozni az Ön vagy munkatársai természetes tehetségeit, motivációit és viselkedését annak érdekében, hogy növeljük az egyéni és szervezeti teljesítményt, a sikerességet és motiváltságot.

A komplex Innermetrix profil 3 mérőeszközének összhangjávala nem láthatót tesszük mérhetővé azzal a szándékkal, hogy megismerjük azt a potenciált, ami a legmagasabb teljesítmény- és sikerszintre tud bennünket juttatni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most! +36 70 281 6777

Kapcsolat