Transzformáció társasjáték

Transzformáció Társasjáték – 1 napos játékok

A Transzformáció Társasjáték egy önismereti, kommunikációs eszköz. A játék célja, hogy segítségével vezetői életünk egy éppen aktuális, konkrét kérdésére, problémájára tekintsünk rá, amelynek megválaszolása, megoldása akadályokba ütközik.

Mindazoknak ajánljuk az egy napos játékot, akik döntési helyzetben vannak, aktuális vezetői problémájukra, vagy munkahelyi helyzeteikre, kérdéseikre nem találják a választ, a megoldást.

A Transzformáció Játék egyedülálló kommunikációs játék, ami önmagunk felfedezését és fejlesztését. A bennünk rejlő képességek megismerése, akadályaink meghaladása, tudatos döntések és választások, szellemi útmutatás - ez és még sok minden más az, amit a Transzformáció Játék nyújtani képes.

Olyan belső átalakulást indít el, amely lehetővé teszi, hogy ezentúl meghalljuk belső inspirációnkat, felébresszük és képességgé érleljük szunnyadó adottságainkat.

Segít választ, megoldást találni a minket éppen leginkább foglalkoztató családi, párkapcsolati, munkahelyi, életvezetési, életfilozófiai és egyéb kérdésekre, feladatokra, kihívásokra. Egyben segít meghaladni a személyes szintet: programjainkat, megrögzött szokásainkat, a szülői házban, iskolában tanult, elavult mintákat, a sugallt ideálok, félelmek, kívánságok, előítéletek, illúziók kötöttségeit.

Lebonthatjuk, ami gát, ugyanakkor felismerhetjük, ami igaz, hasznos és erőforrást jelenthet kiegyensúlyozottságunk elérésében.

A játékot 4 fős csoportban, játékvezetői facilitálással ajánljuk „játszani”.