Fejlesztés

Specialitásaink

A Vonzerő

Gondolkodó részünk régóta nyugtalanul figyel. Mindannyian érezzük, hogy jelentős változás zajlik a világban, amihez ha nem alkalmazkodunk, nem maradhatunk többé sikeresek. Lehetséges, hogy ez a merhetetlenül intelligens faj, amely atomkutatásokat végez, űrhajókat épít, eljutott a csillagokig és bepillantott a kvantumrészecskék világába, a saját életében képtelen úrrá lenni a káoszon és mérhetetlen zavarban van?
Tovább ...
Specialitásaink

Rezonáns vezetés

A nagy vezetők rezonáns vezetők.
A rezonáns vezetés magával ragad.

Erős érzelmeket fakaszt, pozitív gondolatokon át és tiszta víziót adva bevon és inspirál mindannyiunkat. A vezetők ezt a rezonanciát az értő figyelem és segítő támogatás illetve a testi-lelki-szellemi integritásuk és a remény által gerjesztik bennünk.

Tovább ...
Specialitásaink

MINDSET

MINDSET! – a siker és a kiemelkedő hatékonyság 3 “ö”-je (önismeret, önmotiváció, önérvényesítés)

- Miről tanulhatnak a résztvevők a tréningen?

Stratégiai gondolkodás/cselekvés, energia, optimizmus, stabilitás, önismeret, a személyes felelősségvállalás és a hatékonyság összefüggései

Tovább ...
Specialitásaink

Döntés-kockázat-póker

Minden vezető számára a döntés és az ezzel járó kockázatvállalás az egyik legkomolyabb, napi szinten jelentkező kérdés. A rutindöntések ugyan a vezetői gyakorlat fejlődésével egyre kevesebb gondot okoznak, de még mindig ott vannak, az un. eredeti döntések….

Meg lehet tanulni a mérlegelés és kockázatvállalás technikáját? El lehet sajátítani az optimális döntéshozatal gyakorlatát? Létezik olyan módszer, amivel a kockázatvállalás/ körültekintés szimulálható?

Tovább ...