A Vonzerő

Gondolkodó részünk régóta nyugtalanul figyel. Mindannyian érezzük, hogy jelentős változás zajlik a világban, amihez ha nem alkalmazkodunk, nem maradhatunk többé sikeresek.

Lehetséges, hogy ez a merhetetlenül intelligens faj, amely atomkutatásokat végez, űrhajókat épít, eljutott a csillagokig és bepillantott a kvantumrészecskék világába, a saját életében képtelen úrrá lenni a káoszon és mérhetetlen zavarban van?

Mégis mi történik?

Hogyan fogalmazható meg az új Paradigma, amely elvezet az egyéni és a kollektív sikerhez? Tanulható-e a szerencse? Vannak-e a sorsnak szabályai? Van-e olyan módszer, amelynek segítségével saját kezünkbe vehetjük végre sorsunk irányítását, s amellyel olyan valóságot alakíthatunk ki, amely egészségesebb és boldogabb életet eredményez a számunkra?

150 éve foglalkozik a Nyugat ismét a Kelettel , értjük ez alatt azokat az életvezetési és fizikai technikákat, amelyek a keleti embert kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé és elégedettebbé teszik.

Sokáig fanyalogva figyeltük ezt a folyamatot és azt, ahogyan a New Age keretében a keleti misztika leegyszerűsítve, vulgár – ezotérikus lila ködként terjedni kezdett az erre fogékony rétegekben, természetesen semmilyen jelentős változást nem okozva. Ugyanakkor a 20. század végének tudománya is „támadásba lendült”, és néhány kiváló tudós megalkotott egy sor olyan elméletet -káosz-elmélet, kvantumfizika, mező elmélet, DNS-kutatások- amelyek gyakorlati alkalmazása jelentős esélyt adhat az emberiségnek a túlélésre.

A kvantumfizika felfedezései kezdik átírni anyag, energia , tér és idő eddig általunk ismert kereteit, az információ és a tudat határait Lassan visszatérünk a több ezer éves egységes világszemlélethez, amely révén a nyugati és keleti gondolkodás közötti eddig feszülő kibékíthetetlen ellentét nem csak feloldódni látszik, hanem kiderül , hogy a legmodernebb nyugati tudomány meglepően sok helyen „ér össze” az ősi tudással.

Malatinszky Judit és Borbély László évek óta dolgozik trénerként és coachként. Évek gondolkodnak, kutatnak, szintetizálnak a tudomány legújabb és legizgalmasabb felfedezéseiből és a keleti tanítások módszereiből, annak érdekében, hogy létrehozzák azt a – nem véletlenül – „élethatékonyság programnak” nevezett rendszert, amelynek címe: VONZERŐ.

Mi a Vonzerő?

A Vonzerő egy szemléletmód és egy módszertan komplex egysége, amelynek segítségével megtanulható, hogyan fejlesszük ki a gondolataink irányításának tudatos művészetét és ezáltal hogyan alakítsuk sorsunkat az általunk kívánt irányba.

Gyakorlati és praktikus tudást ad. A gondolatok tudatos irányítása révén egy olyan tudásra tehetünk szert, amelynek következtében másképpen látjuk a világot, a problémákat és másképpen keressük a megoldást is. És minden bizonnyal meg is találjuk. A megoldás nem abban rejlik, hogy meghatározott dolgokat tegyünk, hanem abban, hogy a dolgokat egy meghatározott módon tegyük. Mi ennek szeretnénk megmutatni egy lehetséges útját.

Ha megváltozik a gondolkodásmódunk

 

 
 

 

Ha megváltoznak a lehetőségeink

 

 

A Kulcs a saját tudatunk, figyelmünk, azaz teremtő erőnk tudatos irányításának megtanulása és alkalmazása

A programot tartó trénerekről:

Borbély László

Eredeti foglalkozása színész, sokat játszott színházban, és egy magyar tv-sorozat tette országosan ismertté.

1997-ben az ő kezdeményezésére indult el és zajlott három évig a Pozitív Gondolkodók rendezvénysorozata, amelynek rendszeres média-megjelenést is biztosított az RTL , ill. később a TV2.

Másfél évtizedig vezette saját kommunikációs cégét, emellett tovább képezte magát különböző keleti technikákban és módszerekben, majd 2005 –től trénerként és személyes kompetencia - és szervezetfejlesztő tanácsadóként dolgozik.

Dr. Tóth Judit

Eredeti végzettsége jogász.

Az egyetem elvégzését követően 15 évig ügyvédként dolgozott, saját ügyvédi irodát vezetve. 2002-ben kezdett foglalkozni pszichológiával, illetve a társtudományokkal: szupervízióval, mentálhigiénével, coachinggal, valamint különböző keleti gyógyító és meditációs technikákkal.

Az ügyvédi pályát 2006-ban végleg abbahagyva, jelenleg személyiség- és szervezetfejlesztő coachként és szupervizorként tevékenykedik.

Talán a legegyedibb ebben a programban, hogy szakítani tud az eddig alkalmazott gondolkodásmóddal és a legfrissebb tudományos megközelítésekre alapozva új módon láttatja meg a minket körülvevő valóságot, amely szemlélet lehetővé teszi annak megváltoztatását. A tudatos valóság-teremtés azonban nem pusztán technikákból áll, hanem szilárd belső alapok kellenek hozzá. Programunkkal ezt az alapozást végezzük el, majd egyéni- vagy kiscsoportos folyamat-kísérésben segítjük a gyakorlatok rutinná válását.